velmi pekne dakujem za uprimnu odpoved panu bibs ale od skuseneho administratora pana Jozefa, som ocakaval aspon nejake usmernenie, popripade nejake info ohladom nejakeho literarneho diela
S uctou _________________ JOHNNY "Opes regum corda subditorum"
sice nie som administratorom, ale zareagujem. Myslim, ze takychto otazok na rozne osoby alebo rody by tu mohlo padnut vela zakazdym, ak niekto na stranke nenajde informacie, ktore ho zaujimaju. Ale hadam mi date za pravdu, ze nie je v silach administratorov stranky, aby tu doplnili informacie o vsetkych. Doplnanie informacii si vyzaduje vela volneho casu a iste to poznate, ze toho je v dnesnej dobe minimum.
Co sa tyka fotiek, vsimnite si, ze na fotkach su uvadzane mena roznych autorov. Su to ludia, ktori ochotne poskytli fotky hradov, kastielov, kurii, nahrobkov atd. na stranku, lebo maju moznost odfotit dany objekt, kedze byvaju niekde v okoli, alebo si spravili niekde vylet a radi sa so svojimi fotoulovkami podelili s ostatnymi navstevnikmi stranky. Jednoducho su urcite veci, ktore sa bez pomoci a ochote ostatnych nedaju zabezpecit. Takze ak viete o nejakom zaujimavom objekte vhodnom na pridanie na stranku a mate moznost spravit a poslat par fotiek, myslim, ze budu radi nielen administratori ale aj vsetci ostatni navstevnici stranky.
Zaslal: st december 15, 2010 18:25 Predmet: Moj sused Grof Zay
Dobry den,
rad by som sa spytal panov administratorov, preco tu absentuje moj byvaly sused grof Zay, v obrazarni som nenasiel jeho portret, v biografii alebo v genealogii tiez nie je o nom ziadna zmienka, farebne vyhotovenie jeho erbu som tiez nenasiel, v sekcii Hrady a zamky je sice fotografia zrucaniny jeho hradu, ale v sekcii Kastiele a kurie mi napriklad chyba fotografia jeho kastiela, ktory je v celkom dobrom stave, nasiel som iba jeho meno v registroch slachtickych rodov. Nie je to malo, alebo bol tak bezvyznamny?
Dakujem Vam za Vasu odpoved. _________________ JOHNNY "Opes regum corda subditorum"
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre