Zaregistrovaný od: 01. 12. 2005 Príspevky: 1310 Bydlisko: Nemes Kosztolányi
Zaslal: st február 11, 2009 10:19 Predmet:
nechceli by ste sa zacat zivit ako komik?
pokial za zarabanie na stranke povazujete to, ked je pravdepodobnost ze pri troche stastia sa ziska mozno 50% financii potrebnych na prevadzku tak ste naozaj komik.....
myslim, ze 20 euro na rok nieje polozka ktora by cloveka, ktory ma zaujem o tieto veci prave polozila na kolena, okrem toho kazdy kto niekedy vyrazil do archivu (a ten archiv sa nenachadzal na opacnom konci mesta kde dotycny byva) dobre vie ze 20 euro vacsinou nepokryje naklady na jednu takuto cestu do archivu. navyse pokial este nevie pracovat s archivnymi dokumentmi, tak za tie peniaze ktore ho ten "vylet" realne bude stat sa lahko stane, nemusi v archive nic zistit.
kto naozaj realny zaujem o informacie ma, a ma aj prehlad o tom co obnasa ziskavanie podobnych informacii ako su na stranke zverejnene nebude mat problem tych 20 euro uhradit
Zaregistrovaný od: 01. 12. 2005 Príspevky: 1310 Bydlisko: Nemes Kosztolányi
Zaslal: po február 09, 2009 19:14 Predmet: ZMENY SYSTEMU PRISTUPOV NA STRANKE
Pred cca. rokom sme vo fore riesili temu ohladom financovania stranky. Dopracovali sme sa do stadia, ked bol teoreticky predpoklad, ze by bola sanca aspon 50% financii ziskat zo sponzorskych prispevkov uzivatelov stranky.
Za 7 mesiacov (do oktobra 2008) 15 uzivatelov dalo dohromady nieco viac ako 14% financii potrebnych na prevadzku. Kedze tohtorocna zbierka za 5 mesiacov (rok stranky sa nezhoduje s kalendarnym) dosiahla 2,87 % tak je jasne ze tato cesta je uplne nerealna.
Z toho dovodu bolo nutne zmenit podmienky pristupu do urcitych casti stranky.
Oddnes, teda od 9.februara 2009 je pristup do casti stranky obsahujucich textove informacie o rodoch, pecate, erby a miniatury z armalesov pristupne len pre predplatitelov. Rocne predplatne je 20 euro a pristup je aktivovany od dna kedy pride uhrada na ucet stranky.
Blizsie informacie budu zverejnene v casti "Podpora stranky".
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúci1, 2
Strana 2 z 2
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre