Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Jozef Administrátor

Zaregistrovaný od: 01. 12. 2005 Príspevky: 1310 Bydlisko: Nemes Kosztolányi
|
Zaslal: ne apríl 02, 2006 12:22 Predmet: problem |
|
|
Stretol som sa s tymto problemom uz aj ja. Nebol to problem stranky (muselo by to tak robit vsetkym uzivatelom). Nakoniec som prisiel na to, ze sa jedna o chybny zapis do databaz pocitaca z ktoreho som sa na stranku pripojil. Pocas odhlasovania doslo ku chybe na pripojeni ku sieti a pocitac nedostal kompletnu informaciu o odhlaseni zo stranky. Obcas sa to stane, a potom sa pocitac stale tvari, ze je nalogovany. Vyriesil som to tak, ze som zmazal databazu Cookies (neodporucam ), v druhom pripade sa to postupne upravilo same bez mojho zasahu.
Statistiku nam to neovplyvnuje, pretoze ta je riesena na zaklade sledovania IP adries pripojenych uzivatelov a preto ich zapocita iba raz. |
|
Návrat hore |
|
 |
Laura Vojak

![]()
Zaregistrovaný od: 26. 01. 2006 Príspevky: 1 Bydlisko: Moldava nad Bodvou
|
Zaslal: so apríl 01, 2006 20:51 Predmet: |
|
|
Viem, že to tu už bolo, ale ja mám podobný problém:
Darmo sa regulérne odhlásim, koľkokrát sem prídem (už som to robila aj cielene, aby som sa pozrela, či to funguje - tak ako to navrhujete nižšie) som stále tu.
Tento problém som v čase, keď som sa registrovala nemala vôbec -objavil sa iba v posledných dvoch týždňoch.
Zrejme Vám to bude robiť šarapatu aj v štatistike... |
|
Návrat hore |
|
 |
tomaskubica Vojak

Zaregistrovaný od: 15. 02. 2006 Príspevky: 7 Bydlisko: Trstená
|
Zaslal: ut február 21, 2006 13:29 Predmet: |
|
|
Mam podobny roblem, stale ma vita, aj ked som sa odhlasil, znovu prihlasil a zase odhlasil... Co mam s tym robit?? |
|
Návrat hore |
|
 |
Jozef Administrátor

|
Zaslal: ut január 31, 2006 1:56 Predmet: |
|
|
pokial som nezamrzol doteraz, tak dufam, ze uz nezamrznem  |
|
Návrat hore |
|
 |
jariik Generálmajor

Zaregistrovaný od: 08. 01. 2006 Príspevky: 66
|
Zaslal: pia január 27, 2006 20:25 Predmet: |
|
|
vymazme tuto temu, ved je to ako verejna posta medzi nami dvoma )) a nezmrzni tam na hornej nitre )) |
|
Návrat hore |
|
 |
Jozef Administrátor

|
Zaslal: st január 25, 2006 14:16 Predmet: nalogovanie |
|
|
jariik: som rad ze to nebolo nic horsie, nerad sa hrabem v databazach  |
|
Návrat hore |
|
 |
Anonymný
|
Zaslal: st január 25, 2006 14:07 Predmet: |
|
|
no pomohlo. hned ako som to napisal, poslal. pochopil som, ze to bude asi tym. takze uz ma nevita... a normalne mi to chyba ))) |
|
Návrat hore |
|
 |
Jozef Administrátor

|
Zaslal: ut január 24, 2006 20:42 Predmet: nalogovanie |
|
|
jariik: technicka otazocka...... odhlasil si sa? neber to tak, ze by som chcel rypat, ale uz mi par krat prisiel mail od uzivatelov ze su stale nalogovani a nakoniec sa prislo na to, ze sa len neodhlasili. povodne sa dalo odhlasit iba vo fore, ale kedze si to viaceri nevsimli tak som dal "tlacitko" na odhlasenie aj do menu "prihlasenie" vedla registracneho "tlacitka". Po stlaceni tohoto "tlacitka" by sa ti mal zobrazit napis >Vase odhlasenie prebehlo uspesne< a v priebehu par sekund by sa mala automaticky nacitat cela uvodna stranka znovu, ale uz bez "Dobry den, jariik". pokial sa ti aj potom nacitala stranka s pozdravom tak, je mozne, ze sa ti niekedy stalo to iste co aj mne. pocas odhlasovania ma odpojilo od siete a tym padom to poslalo nejake nekompletne informacie do databazy stranky a ta nepochopila, ze som off. par dni ju bavilo ma vitat, ale ked som sa konecne rozhodol, ze s tym nieco urobim, tak ju so zrazu prestalo bavit aj bez toho aby som nieco spravil. skus sa odhlasit, pripadne sa znovu prihlas a odhlas (prihlas sa, aj ked sa stranka tvari, ze si nalogovany) malo by to znovu zadat informacie databaze a ta by sa mohla spamatat. ak sa to nezmeni daj mi vediet a ja to pozriem priamo v databaze. |
|
Návrat hore |
|
 |
jariik Generálmajor

|
Zaslal: ut január 24, 2006 17:57 Predmet: |
|
|
no to nie je celkom tak. moc sa v technike nerypem, ale ked sa kedykolvek pozriem na stranku, t.j. aj po troch dnoch stale ma vita: Dobry den, jariik! je to sice mile.... aj tak nic nechcem pisat anonymne, tak co. ) len ma to zaujima, ale dik, ze sa tym vobec zaoberas |
|
Návrat hore |
|
 |
Denis Administrátor

Zaregistrovaný od: 12. 12. 2005 Príspevky: 785 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: so január 21, 2006 12:29 Predmet: |
|
|
to je normalne, ak sa odhlasite tak potom uz nieste tam. Inak ak ste raz na stranke tak potom viac uz vas nepocita, iba raz. ak nechcete byt stale prihlaseny tak sa musite odhlasit skor ako odidete a este pocitadlo si pamata 10 min po tom ako ste odisli a az potom vas odrata |
|
Návrat hore |
|
 |
jariik Generálmajor

|
Zaslal: so január 21, 2006 12:20 Predmet: nalogovanie |
|
|
ako je mozne, ze som nonstop prihalseny, kedykolvek sem pridem na stranku...nie ze by som chcel nieco anonymne posielat, ale aj tak. ako nahle otvorim tuto stranku tak som nalogovany...jozef co toooo? |
|
Návrat hore |
|
 |
|