Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Dana Majerčíková Kadet

Zaregistrovaný od: 21. 01. 2015 Príspevky: 86
|
Zaslal: po august 01, 2016 13:33 Predmet: |
|
|
Prilesak, Tomáš K. má asi na mysli Lexikón erbov šľachty Trenčianskej stolice. Táto kniha Vám nepomôže, ak nepochádzate zo zemianskeho rodu Lehotský, a konkrétne informácie k nejakému Lehotskému z konca 19.storočia tam už vonkoncom nenájdete. Lehotských bolo navyše veľa rodov, a nie všetky zemianske. Tu Vám pomôže jedine matrika, a keďže ide o koniec 19.storočia, hľadanie nie je vôbec ťažké. |
|
Návrat hore |
|
 |
Prilesak Vojak

Zaregistrovaný od: 01. 06. 2013 Príspevky: 11
|
Zaslal: po december 14, 2015 20:34 Predmet: |
|
|
Tomáš, mohol by som vás poprosiť o zaslanie vami spomínaného článku či erbu? Ak chcete poslem Vam mail a mozte mi to odfotit...velmi by mi to pomohlo so skumanim mojho povodu...dakujem za ochotu |
|
Návrat hore |
|
 |
Tomáš K. DNFTT

Zaregistrovaný od: 10. 04. 2014 Príspevky: 202 Bydlisko: Stará Lubovna
|
Zaslal: so október 18, 2014 16:28 Predmet: |
|
|
V knihe Lexikon trencianskych erbov je nieco k tomu rodu. ak by ste chceli -opisem vam to. myslim, ze je tam aj popis erbu. V Sl je aj rodina Lehotskych(moji kamarati a susedia) _________________ ... |
|
Návrat hore |
|
 |
duros Rotmajster

Zaregistrovaný od: 11. 09. 2008 Príspevky: 65
|
|
Návrat hore |
|
 |
Prilesak Vojak

Zaregistrovaný od: 01. 06. 2013 Príspevky: 11
|
Zaslal: št február 13, 2014 20:16 Predmet: Lehoczky v Trenč. Turnej |
|
|
Pri zostavovani rodokmena som sa dostal k menu Štefan Lehoczky (v matrike Trencianskej Turnej z roku 1894, jeho manzelka bola Katarína Podmanická), ale dalej som sa nedopatral, preto sa vas pytam ci neviete nieco o tomto rode v tejto lokalite
Dakujem za odpovede |
|
Návrat hore |
|
 |
|